Waarom TWNKLS, a PTC Company?

TWNKLS, a PTC company is een full-service AR-bureau. Rotterdamse no-nonsense gekoppeld met de kracht van een wereldwijde marktleider op het gebied van digitale enterprise transformatie.

Onze high-end AR enterprise toepassingen verhogen de efficiëntie, verkorten de doorlooptijd en overtuigen de eindklant. Onze eigen R&D-afdeling maakt dat wij niet alleen een oplossing op maat kunnen leveren maar ook één die toekomst bestendig is. Over de jaren hebben wij onze aanpak toegepast in tientallen uitdagende AR-projecten. Dit heeft geresulteerd in meerdere internationale awards, miljoenen downloads, en vele tevreden klanten.

PTC

Onze uitgebreide oplossingssuite zorgt ervoor dat we elke klant de juiste AR-technologie kunnen bieden op basis van hun zakelijke behoeften. Door een combinatie van onze Augmented Reality, Industrial IoT, PLM en CAD-oplossingen heeft de PTC-technologie onze klanten geholpen een aantal indrukwekkende resultaten te behalen. Meer informatie op PTC.com

AR Bedrijf PTC TWNKLS

De TWNKLS augmented reality filosofie

Wij zijn groot geworden door te luisteren naar onze klanten en te geloven in wat wij doen. Deze filosofie is verweven in ons DNA en ligt ten grondslag aan elke samenwerking die we aangaan.

Want AR is, als je alle fancy video’s opzij zet gewoon procesoptimalisatie. Jouw proces. Jouw klant zijn aankoop proces, jouw medewerkers leerproces of je collega’s werkproces. Ondanks dat we het oudste bureau zijn van Nederland gaan we niet pretenderen dat we jouw proces kennen. Wij snappen AR, jij jouw proces en samen maken we iets waarvan jouw ogen gaan twinkelen. In ons ontwikkelproces houden we 3 pijlers aan:

Innovatie door
co-creatie

Onze oplossing moet een verschil maken binnen jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat wij die oplossing samen met jou ontwikkelen. Bij ons werk staat dan ook altijd een workshop centraal, waarin de experts van TWNKLS met jullie eigen experts samen de oplossing vormgeven.

Dream big,
start small

Augmented reality heeft een enorm potentieel. Maar we moeten bij het begin beginnen. TWNKLS wil ontwikkelen op een manier die lean en snel is. Daarom vinden wij het belangrijk om niet alleen het grote verhaal te bepalen, maar dit verhaal ook te vertalen naar kleine stappen die doorlooptijd en risico tot een minimum beperken.

User-centered
design

Onze oplossingen gaan over mensen. Wij gebruiken de kracht van augmented reality om een gebruiker te helpen. Daarom stellen wij die gebruiker ook centraal. Door zijn input te vragen, maar ook hem de vinger aan de pols te laten houden bij de tussenresultaten. Alleen als de gebruiker graag met de applicatie werkt, zijn we geslaagd.

Diensten

TWNKLS noemt zich met recht een full-service agency. Ons team van experts heeft de kennis in huis om elk project van begin tot einde op zich te nemen. Dus of je je nu aan het oriënteren bent op augmented reality of juist een complexe applicatie wilt integreren in je bedrijf – je kunt op TWNKLS vertrouwen om de klus te klaren.

TWNKLS Price
TWNKLS wint de gouden DIA award 2018

Augmented reality workshop

Innovatie begint altijd met inspiratie. Maak uw bedrijf enthousiast over Augmented Reality en kijk wat het voor u kan betekenen. Met 80 presentaties die we alleen al in de afgelopen twee jaar hebben gegeven, weten we wat tot de verbeelding spreekt en, nog belangrijker, wat het verschil maakt in de uitvoering. Vraagt u zich af hoe AR zich kan onderscheiden van de concurrentie? We bieden u graag een AR-workshops op maat aan.

AR-Strategie

Profiteren van de kracht van Augmented Reality? Dat vraagt om een strategie ‒ een duidelijke visie hoe je AR-technologie inzet en de organisatie meeneemt in de reis. Om het volledige potentieel van AR te gebruiken heb je een partner nodig die je begrijpt. TWNKLS neemt bij meerdere klanten een consulterende rol aan waar we samen verkennen hoe, waar en wanneer AR past binnen je bedrijfsprocessen. Door het op de werkvloer analyseren van processen, stakeholders, markten en use cases creëren wij samen de winnende strategie voor uw bedrijf.

Designen voor Augmented reality

TWNKLS AR applicaties in de Klohuis aflevering over AR

User experience en Interface Design zijn cruciaal voor het succes van een AR ervaring . Ons team van ontwerpers heeft de brede expertise die nodig is om award-winning ervaringen te creëren. Door het combineren van gebruikersonderzoek, methodologie en jaren van ervaring kan TWNKLS ontwerpen maken die niet alleen je merk perfect uitdrukken maar ook je gebruikers op intuïtieve wijze AR laat ervaren.

3D Modelleren

Wij hebben een toegewijd team van 3D experts die hoge kwaliteit modellen kunnen produceren die speciaal zijn toegespitst op mobiele AR. Ook het converteren van bestaande modellen is mogelijk, waardoor wij altijd met de beste ervaringen kunnen komen!

Development van Augmented Reality

Door ons grote en gevarieerde team van Unity-gecertificeerde developers kunnen wij omgaan met strakke deadlines en uitdagende innovaties. Ons volledige team is lokaal om te zorgen voor maximale flexibiliteit.

Computer Vision

Computer vision is de technolgie achter augmented reality. Dus wanneer een standaardoplossing simpelweg niet voldoet kun je vertrouwen op ons team van gerenommeerde Computer Vision experts om een op maat gemaakt tracking en recognition oplossing te creëren voor de use case.

Back-end integratie en SLA

Wij hebben de kennis die nodig is om onze oplossingen in uw workflow te integreren. Zoals het verbinden van onze applicaties met ERP, MES of LMS systemen, maar ook het omgaan met connectiviteit en security. De steun die je krijgt van onze SLA garandeert dat uw applicatie altijd goed werkt.

Testen en Valideren

Onze applicaties moeten werken in de meest uitdagende omgevingen en op een groot scala aan verschillende platforms en apparaten. Daarom hebben wij een speciale QA afdeling die er voor zorgt dat een TWNKLS app je nooit teleur zal stellen.