“Life’s too short to build something nobody wants.”
Ash Maurya

In de 8 jaren dat we pionieren met AR-technologie hebben we veel bedrijven mogen begeleiden bij hun eerste stappen in de wereld van AR. Van kleinschalige projecten tot wereldwijde benchmarks zoals de AR-app IKEA Place.

In die tijd hebben we het proces, van ideeën en inspiratie tot en met de daadwerkelijke implementatie vormgegeven en verfijnd. Door onze ervaring in het bedenken en bouwen van serious AR-applicaties die dagelijks worden ingezet. En de meer dan 80 presentaties die we alleen al in de afgelopen twee jaar hebben gegeven, weten we wat tot de verbeelding spreekt en, nog belangrijker, wat het verschil maakt bij de implementatie. Want bottom line impact vergt meer dan individuele inspiratie. Het wordt bereikt door middel van nauwe samenwerking en interacties tussen uw organisatie, onze AR-experts en, vooral, uw potentiële eindgebruiker.

Augmented Reality workshops: de mogelijkheden

Om elke soort organisatie te helpen om AR-technologie optimaal te benutten, bieden wij graag de volgende twee op maat gemaakte AR-workshops aan.

AR Discovery Workshop

Een startersworkshop waarin u op de hoogte wordt gebracht van de laatste AR-trends die relevant zijn voor u en uw doelgroep. Inclusief brainstormen onder begeleiding van AR experts, het pitchen van concepten en feedback van de R&D afdeling van TWNKLS. Een perfecte start om te ontdekken wat AR is, hoe het werkt en wat het kan betekenen voor uw organisatie.

AR Challenger Workshop

In deze 1,5 dag durende follow-up van de Discovery workshop worden de resultaten van de Discovery workshop grondig onderzocht op geschiktheid voor wat betreft de usecase en businesscase. Deze workshop bevat gedetailleerde concepten met storyboards en work breakdown structures. Het fundament van jouw succesvolle AR-project.

Neem contact met ons op om vrijblijvend te praten over uw aankomende AR workshop