Steeds meer professionals, operators en bijvoorbeeld ook studenten werken op afstand samen. Maar door het ontbreken van efficiënte tools gaat daarbij vaak kostbare tijd en inzicht verloren. Dat gebeurt bijvoorbeeld als niet duidelijk is waar mensen precies aan werken. Of als er onvoldoende effectieve mogelijkheden zijn om informatie op toegankelijke wijze te delen.

Krachtige samenwerkingstool

Een augmented reality platform is een krachtige tool om deze en andere hindernissen voor een effectieve samenwerking weg te nemen. Kijk live mee met collega’s of partners en deel gesproken of geschreven suggesties of instructies om een bepaalde situatie te verduidelijken. Of vraag je tijdens je werkzaamheden hands free informatie op uit openbare bronnen of aangeschakelde databases. Zie onze AR Brillenvergelijkingstool

Realistisch 3D beeld

Daar waar gesproken of geschreven informatie te kort schiet, brengen krachtige visuals uitkomst. Door de werking van complexe technologie op toegankelijke wijze te vertalen naar realistisch 3D beeld, verandert abstracte theorie voor je ogen in concreet inzicht. Zo kun je vanuit elke gewenste locatie partners of collega’s informeren en assisteren, en kennis op optimale wijze delen.

Augmented reality toegepast op jouw organisatie?

TWNKLS is een full-service AR-bureau. Samen bepalen we de beste use case voor jouw organisatie, we onderzoeken de technische maakbaarheid en testen snel een eerste versie met jouw klanten. We onderzoeken hoe de oplossing in de bestaande architecturen en processen past, adviseren over governance en voeren de technische realisatie uit. Dit doen wij met standaard services en bewezen methoden. 

Zie onze Remote collaboration cases

Remote assistance & collaboration

NIEUW LEREN IN DE ZORG

Medici delen kennis en vergroten inzicht dankzij slimme AR-bril

Blog

Wat is Remote collaboration?