Kennis is een cruciaal onderdeel van elke succesvolle onderneming. Slimme ondernemers investeren daarom in het stimuleren en ontwikkelen van hun medewerkers. Met behulp van augmented learning sla je een inspirerende brug tussen theorie en beroepspraktijk. Zo zorg je voor aantrekkelijke, toegankelijke lesstof, die langdurig de aandacht vasthoudt en voor toegevoegde waarde zorgt.

Complexe informatie helder presenteren

Met krachtige 3D visuals biedt AR een indringende nieuwe mogelijkheid om complexe informatie te presenteren. Beweeg je in levensecht nagebootste scenario’s en omgevingen, en pas nieuwe kennis direct toe in de virtuele praktijk. Als trainer heb je altijd volledige controle over wat de cursist ziet in een leersituatie. De onboarding van nieuwe medewerkers kan je daarmee ook veranderen van een ad-hoc activiteit naar een gestandaardiseerd proces dat kostenefficiënt is en consistentie en kwaliteit garandeert. Zie onze AR Brillenvergelijkingsmatrix

Leren zonder risico’s

Zo leer je van praktijkfouten zonder bloot te staan aan de verbonden risico’s, en tegen een fractie van de gebruikelijke kosten. Onderzoek toont bovendien dat de kennis die je opdoet met kinesthetisch leren, oftewel leren door te doen, vaak makkelijker te verwerken is en langer blijft hangen. Dat maakt leren met behulp van AR makkelijker, effectiever, aantrekkelijker en veiliger.

Augmented reality toegepast op jouw organisatie?

TWNKLS is een full-service AR-bureau. Samen bepalen we de beste use case voor jouw organisatie, we onderzoeken de technische maakbaarheid en testen snel een eerste versie met jouw klanten. We onderzoeken hoe de oplossing in de bestaande architecturen en processen past, adviseren over governance en voeren de technische realisatie uit. Dit doen wij met standaard services en bewezen methoden.

Zie onze training & educatie cases

Training & educatie

Railcenter

Training & educatie

Mauritshuis Pellegrini