Merken kunnen via steeds meer kanalen en touch points communiceren met hun doelgroep. Digitale interactie is snel, efficiënt en maakt het mogelijk op elk moment in de klantreis relevante informatie te delen. Door het ontbreken van een fysieke component is dit digitale contact echter ook vluchtig, en draagt het als gevolg hiervan vaak beperkt bij aan de emotionele beleving van je merk en product.

Creëer product ervaringen die meer verkopen

Met AR brengen slimme marketeers de fysieke en virtuele klantreis bij elkaar. Met krachtige 3D visuals plaats je je product vast virtueel in handen van je klanten. Door deze interactie neem je vragen over de geschiktheid en aantrekkelijkheid van een product in een vroeg stadium weg. Zo overtuig je klanten met een zeer persoonlijke en prikkelende gebruiks- en aankoopervaring.

Met de Place-app dicht IKEA in één klap het gat tussen de fysieke en digitale klantreis. Via de app plaatsen nu al meer dan 3,8 miljoen klanten hun selectie uit een ruim 4.000 meubels tellend assortiment direct in hun persoonlijke leefomgeving. Met een simpele swipe zien ze of hun meubel past, en welke uitvoering het beste aansluit op hun bestaande interieur. Zelf proberen?

Onderscheid je van de concurrent

Consumenten ervaren de wijze waarop een product ‘tot leven komt’ in hun persoonlijke omgeving vaak als zeer authentiek. Augmented reality inspireert en activeert potentiele klanten daardoor op een manier die geen andere vorm van productinformatie kan evenaren. Wereldwijd zijn er meer dan 900 miljoen ‘AR-ready’ devices. Dat maakt AR tot krachtige oplossing om klantinteractie, engagement en uiteindelijk ook sales te verhogen.

Augmented reality toegepast op jouw organisatie?

TWNKLS is een full-service AR-bureau. Samen bepalen we de beste use case voor jouw organisatie, we onderzoeken de technische maakbaarheid en testen snel een eerste versie met jouw klanten. We onderzoeken hoe de oplossing in de bestaande architecturen en processen past, adviseren over governance en voeren de technische realisatie uit. Dit doen wij met standaard services en bewezen methoden.

Zie onze marketing cases

Marketing & sales

IKEA PLACE

’s Werelds meest succesvolle non-game AR-app

marketing & Sales

Augmented Blueware