Bij het verrichten van onderhoud, controle of andere werkzaamheden lopen medewerkers regelmatig tegen onduidelijke of onbekende omstandigheden aan. Dat compliceert het verrichten van hun werkzaamheden vaak aanzienlijk. Deze werkzaamheden kunnen daardoor meer tijd in beslag nemen. Bovendien neemt kans op het maken van fouten tegelijkertijd fors toe. Augmented reality verhelpt dit probleem.

Vergroot de effectiviteit

Ontsluit krachtige 3D visuals – op de plaats waar de informatie op dat moment nodig is – om de werking van complexe technologie uit te leggen. Hiermee vervang je abstracte handboeken, beschrijvingen en diagrammen voor heldere instructies. Zo vergroot je de effectiviteit van operators op locatie sterk. Tegelijk verklein je de kans op fouten, en reduceer je de eventuele extra kosten voor uitval of meerwerk. Zie onze AR Brillenvergelijkingsmatrix

Foutloze identificatie

Door via de camera van een headset of telefoon met je medewerker mee te kijken kun je de situatie op afstand beoordelen. Met gesproken aanwijzingen, annotaties of (3D) visuals kun je een analyse of advies snel en duidelijk communiceren. Dankzij de hulp van slimme beeldherkenningssoftware worden apparaten, onderdelen of omgevingen foutloos geïdentificeerd.

Augmented reality toegepast op jouw organisatie?

TWNKLS is een full-service AR-bureau. Samen bepalen we de beste use case voor jouw organisatie, we onderzoeken de technische maakbaarheid en testen snel een eerste versie met jouw klanten. We onderzoeken hoe de oplossing in de bestaande architecturen en processen past, adviseren over governance en voeren de technische realisatie uit. Dit doen wij met standaard services en bewezen methoden.

Zie onze industrie & onderhoud cases

Operations & maintenance

OTOLIFT

Verkort de sales cycle van 2 maanden naar 2 dagen

Operations & maintenance

ARPro