“Indrukwekkend om te zien wat je kunt versnellen en verbeteren met Augmented Reality. Commercieel zeer interessant. Heel erg bedankt TWNKLS”.

Stoffer Dunnink, Improvement manager, UC group

Wat kunt u verwachten van de AR workshop?

In deze workshop wordt u op de hoogte gebracht van de laatste AR-trends die voor u en uw doelgroep relevant zijn.

We beginnen met een presentatie waarin we uitleggen hoe AR werkt om daarna aan de hand verschillende momenteel actieve AR applicaties te laten zien wat de 4 pijlers zijn van een geslaagd AR project. Daarna is er de mogelijkheid om verschillende implementaties van AR uit eerste hand te ervaren.

Het laatste deel van de workshop bestaat uit een brainstorm onder begeleideng van AR experts, waarin de deelnemers in kleine groepjes worden opgedeeld om hun nieuw verworven kennis toe te passen op hun eigen werkgebied.

De workshop wordt afgesloten met een 2 minuten durende pitch van elk van de groepen over hun AR-concept. Onze R&D-vertegenwoordiger zal op hoog niveau feedback geven over de haalbaarheid van elk concept.

Is onze de AR Discovery Workshop wat uw bedrijf zoekt?

  • Voorafgaand aan de workshop vragen wij om informatie over de ervaringen en interesses van uw organisatie en deelnemers, om deze op maat te maken naar uw behoeftes.
  • Geschikt voor 3-25 deelnemers.
  • Deelnemers hoeven geen technische kennis te hebben.
  • De AR Discovery workshop kan gegeven worden op bij uw op kantoor, bij TWNKLS of een andere locatie van uw voorkeur.
  • U komt uit deze workshop met een duidelijk idee van hoe AR werkt en wat het voor uw organisatie kan betekenen. We delen het verhaal achter bekroonde AR projecten met u en leggen u uit wat de 4 pijlers van een succesvol AR-project. Zo bent u in staat een gefundeerde beslissing te nemen over de toepasbaarheid en haalbaarheid van AR in uw organisatie.

Heeft u geen inleiding meer nodig in AR-technologie? En wilt u meteen dieper ingaan op de materie? Boek dan de AR Challenger workshop.

Neem contact met ons op om vrijblijvend te praten over uw komende AR workshop