TWNKLS | augmented reality @ Virtual Revolution

Categories:News

Op 7, 8 en 9 maart staat TWNKLS op de Virtual Revolution in Veldhoven. Het evenement, dat uniek is in de Benelux, laat zien wat virtual en augmented reality voor de industrie kan betekenen. TWNKLS laat samen met haar opdrachtgevers succesvolle implementaties van augmented reality zien met betrekking tot training & instructie, maintenance & repair, remote expert en measure & visualisatie. Gerenommeerde eindgebruikers zoals WEMO en Innovam delen hun ervaringen, aanpak, visie en behaalde resultaten.

Augmented Reality: Kortere sales cycli en reduceren van uitval

TWNKLS zet augmented reality succesvol in om de verkoopprocessen van haar industriële opdrachtgevers te optimaliseren en bedrijfsprocessen te verbeteren. Bij WEMO, specialist in machinebouw en machineonderdelen, gaan de operators een volledige productielijn aansturen met een Hololens. Men verwacht daarmee 35% sneller te zijn en 90% minder fouten te maken.

Voor het internationale dealernetwerk van trapliftfabrikant Koninklijke Otolift ontwikkelde TWNKLS een sales tool. Door inzet van deze tool is het verkoopproces aanzienlijk verkort, de conversie verhoogd en de klantervaring verbeterd. Met een unieke meet tool meet men via een iPad de trap in met een maximale afwijking van <0,2%, waarmee uitval wordt geminimaliseerd en het pre-productieproces wordt verkort.

Momenteel ontwikkelt TWNKLS een software toepassing op een slimme bril voor de veiligheidsbranche. Deze oplossing zorgt voor relevante informatie aan de juiste persoon op het juiste moment en is daarmee een perfect hulpmiddel voor particuliere beveiligers en de politie.

 

Presentaties industriële toepassingen van augmented reality

Op woensdagmiddag 8 maart verzorgen sprekers zoals dr. Stephan Lukosch van de TU Delft en Jordy van de Velde van WEMO International presentaties over de toepassingen van augmented reality in de industrie en het veiligheidsdomein. Bernd-Jan de Rooij van Innovam, opleider in de mobiliteitsbranche, vertelt hoe augmented reality wordt toegepast in trainingen voor medewerkers van Lamborghini en Nissan.

Op 7 en 8 maart verzorgt TWNKLS een Hololens en Google Tango workshop waar je kunt ervaren hoe het is om virtuele objecten in de echte wereld te plaatsen.

Wil je ook je bedrijfsprocessen verbeteren, verkoop verhogen en kennisoverdracht versnellen? Je bent van harte welkom op onze stand, nr 206. Vraag een gratis toegangskaart voor Virtual Revolution aan via deze link.

 

Locatie: NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven

Openingstijden: 9.30 – 17.00 uur

Gelijktijdig met RapidPro 2017, Europa’s grootste beurs over 3D printing en prototyping

Wemo Hololens application

Comments are closed.